Dr hab. inż. Zuzanna Goluch, prof. UEW


Wydział/Jednostka

Wydział Inżynierii Produkcji

Jednostka

Katedra Technologii Żywności i Żywienia

Lokalizacja

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
ul. Komandorska 118/120
53-345 Wrocław

Budynek i pokój

H, pokój 106

Czy pracownik jest otwarty na współpracę z otoczeniem społeczno-gospodarczym?

Współpraca z otoczeniem społeczno-gospodarczym

Komunikacja

język angielski

język polski

język rosyjski


Informacje

Konsultacje w semestrze letnim 2023/2024
• Konsultacje dydaktyczne od 26.02.2024: czwartki 8:00- 9:30.
• Konsultacje żywieniowe (bezpłatne): po umówieniu telefonicznym lub mailowym.

Funkcje:
• Profesor wizytujący w The Polish University Abroad in London (PUNO), UK.
• Kierownik Studiów Podyplomowych “Coaching dietetyczny”, UEW
• Kierownik Studiów Podyplomowych “Dietetyka geriatryczna”, UEW
• Kierownik Studiów Podyplomowych „Suplementy diety i żywność wzbogacana”, UEW.
• Kierownik Studiów Podyplomowych „Psychodietetyka z elementami coachingu”, PUNO Londyn, UK.

Członkostwo w:
• Polskim Towarzystwie Nauk Żywieniowych,
• Polskim Towarzystwie Żywienia Klinicznego,
• Polskim Towarzystwie Technologów Żywności,
• Polskim Towarzystwie Gerontologicznym,
• Polskim Towarzystwie Zootechnicznym.

Obszary specjalizacji i zainteresowań
health diet nutrients dietary supplements body composition nutrient reference values health index food science nutritional value metabolism consumers human nutrition, dietetics, food science and technology, health education

Kontrast

Zwiększ rozmiar tekstu

Zwiększ odstęp liter

Używaj czcionek przyjaznych dla dyslektyków

Powiększ kursor

Podświetlanie linków

Zatrzymywanie animacji

Resetuj ustawienia